Dinerkaarsen
Gegoten dinerkaars gedraaid
vanaf € 2,39
Dinerkaarsen
2 stuks
vanaf € 6,82
Dinerkaarsen
2 stuks
vanaf € 7,69
Dompelkaars
4x20cm
vanaf € 9,96
Dompelkaars
6x40cm
€ 39,06
Dinerkaarsen
2 stuks
vanaf € 7,74
Dinerkaarsen
2 stuks
vanaf € 3,65
vanaf € 2,39
2 stuks
vanaf € 6,82
2 stuks
vanaf € 7,69
4x20cm
vanaf € 9,96
6x40cm
€ 39,06
2 stuks
vanaf € 7,74
2 stuks
vanaf € 3,65
Heideraathoning 380 - 420 gram
€ 17.2000 p/st
Heidehoning, vooral de heideraathoning is echt de top. De meest gezonde honing, en ook de laatste oogst van de imker (in september).

bij de Werkbij
Kastanjehoning 450gram
€ 10.4900 p/st
Ik hou vooral van de donkere honingsoorten, bijv. kastanjehoning en dennenhoning is ook een van mijn favorieten!
Elsbeth
honingtapper bij de Werkbij
Citroenhoning 450gram
€ 8.9000 p/st
Ik vind de citroenhoning het lekkerst, en ik hou ook erg van Nederlandse bloemenhoning. Lichte honing met zoete smaak heeft mijn voorkeur.
Nelie
medewerker bij de Werkbij
Dinerkaarsen van bijenwas zijn een stijlvolle en duurzame keuze voor sfeervolle verlichting. In tegenstelling tot paraffinekaarsen, die synthetische stoffen bevatten, zijn deze kaarsen volledig natuurlijk en branden ze langer en schoner.
Onze bijenwas dinerkaarsen zijn verkrijgbaar in drie varianten:
Bijenwas dinerkaarsen zijn perfect voor:
Hoe lang brandt een bijenwas dinerkaars?
Dit hangt af van de grootte, maar gemiddeld 9 tot 12 uur per kaars.
Druipen bijenwas kaarsen?
Als ze in een tochtvrije ruimte branden, druipen ze nauwelijks.
Welke geur hebben bijenwas kaarsen?
Ze hebben een subtiele, natuurlijke honinggeur zonder toegevoegde parfums.
Wat is het verschil tussen bijenwaskaarsen en paraffinekaarsen?
Bijenwaskaarsen zijn natuurlijk, branden langer en produceren minder roet.
Hoe worden bijenwaskaarsen gemaakt?
Zuivere bijenwas is raat die bijen in de bijenkast bouwen. Nadat de honing is geoogst, worden de lege honingraten in een stoomketel gesmolten en meerdere keren gezuiverd om onzuiverheden te verwijderen. De bijenwas wordt vervolgens gebruikt om kaarsen te maken, door deze te gieten, dompelen of rollen.